Äntligen !
NU ÄR DEN HÄR
Nannics       UV - mist !
En världsnyhet

Den finns endast i begränsad upplaga i första leveransen sååååå först till kvarn

Äntligen !
NU ÄR DEN HÄR
Nannics UV - mist !
En världsnyhet

Den finns endast i begränsad upplaga i första leveransen sååååå först till kvarn


"Solglasögon för huden"
En unik produkt som som filtrerar 95% av UVA och UVB strålning.
Om du vill behålla fräch hud måste du dagligen och regelbundet skydda huden mot de skadliga effekterna av UV- strålning ,för om huden exponeras för UV- trålning påskyndas åldrandet dramatiskt !
VAD ÄR DET SOM ÄR SÅ UNIKT!
Nannic UV-Shield Har ett UV Filter som REVOLUTIONERADE är inkapslat i små genomskinliga mikromolekyler i storlek av 1 mikrometer vilket är helt osynligt för ögat men är ändå för stora för att absorberas in i huden. Detta gör Nannic UV Shield särskilt passande för känslig hud för både Vuxna och Barn
Den är också en aktiv anti-age behandling då den innehåller röda alger som ger ett effektivt naturligt skydd istället för som i traditionella solskyddsmedel med kemiska filter. Med exakt rätt mängd av dessa rödalger motverkas hudens åldrande

Nackdel med traditionella solskydd

När ett solskydd applicerats varar UV-Skyddet endaast ca två timmar och måste därefter upprepas för optimalt skydd vilket smidigt görs med Nannic UV-SHIELD. Med ett traditionellt solskyddsmedel blir det ett problem ex.vis när du bär makeup eftersom du gärna inte applicerar en solkräm över detta.
Dessutom är de flesta solskyddsmedel väldigt klibbiga vilket också minskar motivationen att applisera solskydd så ofta som det faktiskt behövs Traditionella solskydd med Kemiska UV-Filter som har direktkontakt på huden medför också risker för metabolismen och fria radikaler.
Nannic skyddar och vårdar huden på ytan utan att låta det kemiska solfiltret komma i kontakt med huden. Den appliceras i en mycket fin dimma som inte känns kladdig eller fet och kan utan problem applicera även över makeup Dess unika solfilter lägger sig som solglasögon uppe på huden,
men utan att tränga in

JEUNESSE

Läppbehandling

Läppförstoring Med injektion ?

Glöm DET !

Upptäck Lippfiller med succén
NBE Deep skin !

Läpparna fylls upp naturligt med ren Hyaluronsyra som "stämplas ner" med små plastnabbar istället för att injiceras med spruta/nål.
Blir klart mer naturligt och gör inte ont

Mer bilder

  Den här metoden kommer att bli väldigt stor !

NBE Massage

 Ont i axlar och nacke?

Muskelspänningar eller träningsvärk?


Vill Du ha en massagebehandling
som går mer på djupet i muskulaturen ?
Pröva Nannic massage !
 En behandling som man använder
 radiofrekvens i.
 Varvat med manuell massage

Resultatet är fantastiskt !

Senaste kommentaren

03.02 | 14:56

Hej, vi är två vänninor som funderar på varsin halvtimmes massage lördag 12/2.
Alltså att vi blir masserade samtidigt eller efter varandra. Går det att lösa? Mvh Christina

02.12 | 18:11

Hej mitt arbetsgivare bjuder på epassi denna året. Mitt gym är inte på leverantör lista. Tänkt att köpa massage kort (nästa år). Vet ej riktig hur detta fungera. Sista dagen är Dec 4.
Mvh. Charlie

16.11 | 10:20

Hej, hur kan man köpa en massage 3 kort (40 min)? tack

02.08 | 07:19

Hejsan!
Har kikat på er prislista och skulle vilja boka in svensk massage 50 min + skalp/ansiktsmassage, samt färgning av bryn och fransar någon dag. Hör gärna av er efter er semester!
MVH /Julia

Dela den här sidan